FANDOM


Dante Osprey
Dante
Dante Ezüstpartban
Faj Ember
Frakció Ezüstpart (Pre-ÉKÁ) / Őrző
Pozíció Tengerész / Felderítő
Státusz Él
Kor 29
Kaszt Ranger

Dante Osprey Edit

Egy volt északi tengerész, Dante az Ezüstparti flotta admirálisának, a Narancs Hercegnek volt az egyik embere a hercegek bukása és a Fekete Herceg felemelkedése előtt. Vele együtt megjárta a Langerhans szigeteket, részt vett a Zöldvár - Ezüstpart háborúban amelyet a tengeri utak ellenőrzése miatt vívtak néhány éve. A Narancs Herceg és az Ezüstparti flotta elpusztult amikor egy feldühített sárkány felgyújtotta Ezüstpartot a kommunista lázadás közben. Dante sérülten vetődött partra, és csak jóval a harcok vége után gyógyult fel. Bejárta északot, folyamatosan menekülve az újabb és újabb kommunista lázadások elől amikkel nem szimpatizált. Végül az Őrzők közé került, ahol az egyik fontos felderítővé lépett elő hamar.

Jóbarátja Pjotrnak, az Őrzők főmérnökének és fegyvermesterének, és gyakran dolgozik a félkezű mágussal, Alfonzzal, aki az Őrzők főmágusává lépett elő az elmúlt két évben. Két tengerészkarddal harcol, madarával, egy halászsassal az oldalán,

A csapattal Keresztút ostroma közben találkozott - amikor az Őrzők megpróbáltak Arcadiába bejutni, az örök felfedező Dantét eléggé érdekelte a titokzatos hely. Sir Eron Danien oldalán az Északi kapu védelménél volt, majd a város eleste közben vele volt amikor kiadta a hírhedt parancsát, hogy gyújtsák fel a várost. Miközben fennt tombolt a tűzvész, elvezette a csapatot Alfonzék és Zephyrékhez, majd beléptek Arcadiába.

Dante a csapattal tartott Lysbe, és Sir Eron, Badger és Sir Peasant társaságában ott volt, amikor Lord Marcus Danien meghalt.