FANDOM


Összefoglaló Edit

A Vérpataki csata után a csapat visszatért Keresztútba, miközben Lord Danien, Syd és Helena Királynő Lys felé vette az irányt, hogy megkoronáztassák a fiatal herceget. Miután visszatértek a városba, Melani döbbenten tapasztalta, hogy családja eltűnt, házuk felforgatva. Sir Eron és Badger találkozott Aaronnal, az Ezüstparti követtel, aki felszólította őket, hogy szolgáltassák vissza Garrett Blackhead kardját. Sir Peasant pedig Zephyrrel találkozott a Hollófészek nevű kocsmában. Szergej a csata emlékére egy verset költött.

Hollófészek - interior

A Hollófészek

Alfréd, az Őrző megkereste a csapatot, hogy segítsenek neki megtalálni a csapattagjait, akik eltűntek egy gyanús mágaiforrás keresése közben, amikor egy raktár átkutatásakor egy nagy csapat zsoldos támadt rájuk. Zephyr elismerte, hogy az ő emberei voltak, de állította, hogy az Őrzők támadtak előbb és hogy végül elengedték a túlélőket. Egy rövid közjáték után a Hollófészekben a csapat és egy kis szakasz őr a megerősített raktárhoz vonult, hogy átkutassák azt. Közben Badger és Melano odakinn várakozott, és a Sárga Sólyom és egy ismeretlen drow férfi megtámadta őket. A hirtelen támadás váratlanul érte őket, és Badgert lefegyverezték, Melanot pedig meggyilkolták. Végül Garrett Blackhead közbelépése mentette meg őket. Badger feltámaszotta Melanot, a csapat pedig visszatért a várba anélkül hogy kiderítették volna a mágia forrását (amely a raktár alól érkezett).

Másnap reggel Mance és Ferenc híreket küldött Zuhatagból: a lázadókat Taeral Ferth vezetésével elpusztították. Egy hatalmas északi sereg evakuálásra késztette Nigelt, azonban az áruló miatt a tervet ismerő ÉKÁ flotta már várakozott a menekülő hajókra, lecsapott rájuk, és egy kivételével elsüllyesztette őket. Nigel sorsa ismeretlen. Sir Peasant Lord Danient hibáztatta a történtekért.

Előző Epizód: Edit

Everybody Wants To Rule The World Edit

Következő Epizód: Edit

A Tale of Two Sieges Edit