FANDOM


Helena Summers
Helena
III. Tristan második felesége, Helena
Faj Ember
Frakció Déli Királyság
Pozíció Királynő
Státusz Halott
Kor 22

Season 3 Edit

Irina Királynő halála után a megözvegyült III. Tristan új feleség után nézett. Egy Lysi nemes (a főadmirális, Lord Steven Summers) lányát, Helenát vette végül el, néhány hónappal Irina halála után. Helena nem sokkal később fiút szült, Sydet.

Amikor a fiatal herceg egy éves lett, Helena Királynő Keresztútba utazott, hogy közeli barátja, Lord Marcus Danien vendégszeretét élvezze, és fiát hasonló korúak között (a nemrég megözvegyült Lord Danien két fia, Ryan és Karl) nevelhesse A szúrós udvari pletykák szerint több is mint barátság van közöttük, de erre semmi bizonyíték nincs.

Lord Danien sikertelen elfogatása után Helena a Danien házban maradt és nyíltan kiállt a főnemes ártatlansága mellett, ezzel nagy népszerűségve téve szert maga és Syd herceg számára Keresztút népe között. Lord Adraihne eltűnése után a vezető nélkül maradt város irányítását praktikusan Helena vette át, azonban a lázadózó várost nem tudta megfékezni.

A közeledő déli seregek miatt kitört lázadás közben Lord Danien Helena védelmére (aki a Danien rezidenciában lakott, bár férje már a városban volt egy hete) küldte Jason Peasantet. Peasant megmentette a királynőt néhány fosztogatótól és a várba kísérte, ahol Helena hősiességért lovaggá ütötte. Férje halálának hírére Lord Marcus Danien, Melano Gaster, Sir Eron Danien és Sir Jason közös tanácsa után fia, Syd herceg mellett állt ki, Vlagyimir Herceg ellen, félve annak bosszúját.

A Vérpataki ütközet után Lord Daniennel tartott Lysbe, ahol megkoronázatta fiát, I. Sydet. Lord Danient nem sokkal később a déli nemesek meggyilkolták, Helena pedig apjával a flottával várta meg Lord Adraihne érkezését, aki törékeny békét hozott a polgárháborús oldalak közé. Lord Adraihne tanácsára Helena beleegyezett, hogy hozzámenjen Vlagyimirhoz, és az esküvő időpontját karácsonyra tűzték ki.

Season 4 Edit

Helenát a családjával együtt Vlagyimir elfogta, és halálra ítélte a lázadásban játszott szerepéért.

Családja Edit

Summers családfa