FANDOM


Összefoglaló Edit

Két héttel azután, hogy Sara Frost, Yorr és K6B elhajóztak Lysbe, Deina, Merlo és Scarf felkészültek, hogy megszerezzék az Egyesült Gnóm Bank védelmi rendszerének térképét a Bombarin ház gnómjaitól.

Merlo felhaszálta kapcsolatait a gnóm proletariátusban, hogy a Varjúfészek (A Hollófészek lánc által ihletett) kocsmában megszervezzen egy demonstrációt a Bombarin palota elé. Mivel a tüntetést másnap estére szervezte, a terv kitudódott és a Bombarinok felbéreltek extra őröket a házuk biztosításának érdekében.

A "Merlo, Merlo"-t kántáló tömeg által kialakított káoszban Scarf és Deina betörtek Gomor Bombarin (a ház feje) szobájába, ahol megöltek egy gnómot, de a terveket nem találták meg. Miközben elkezdték magukat átküzdeni a ház félszerzet és gnóm őrein Merlo buzdítására a csőcselék megrohamozta az épületet, és a védelmet áttörve, Merloval együtt bejutottak az épületbe. Ámde a kaput őrző két szobor életre kelt, és a csőcselék nagyját megakadályozta bejutásban.

Miután a csapat lemészárolta a ház védőinek nagy részét, (és Deina kisebb sérülések árán elpusztított két újabb életre kelt szobrot, viszont egy csapat szolgáló lehetséges, hogy megmenekült) megtalálták Borat Bombarint aki röviden kielemezte a csapat mindhárom tagját, majd Scarf noszogatására elvezette őket a védelmi tervhez.

A csapat felgyújtotta az épületet, Borattal, a tervekkel és néhány zsák pénzzel távoztak a Bombarin palotától, ahogy a városi őrség megérkezett nagy erőkkel, hogy pacifikálja a helyszínt.

Borat Bombarin elemzése a csapat tagjairól: Edit

Gólem. Mikroképszakadások gyakorisága: növekszik. Idő a működésképtelenségig: 2-4 hónap. Javítás: lehetséges. Várható mágiakomponens költségek: 100.000-300.000 arany. Szükséges képzettség: kiemelkedő. Potenciális jelöltek: Zooty Nackle. Alfonz Whitehall. Robert Blackhead.

Scarf. Ismert gyilkos. A Déli királyság szerint Lord Adraihne gyilkosa. Bizonyosság: 75% 100% Bizonyíték forrása: ismeretlen Scarf. Esély arra, hogy az ÉKÁ átadja, a diplomáciai kapcsolatok javítására: több adat szükséges.

Merlo Bilbidus, a Bilbidus ház örököse. Esély a ház csődjére hat hónapon belül: 80% Apja várható élettartalma: 6 hónap. Valószínűség: 80% Szükséges tőkeinfúzió a csőd ideiglenes elkerülésére: 20.000 arany. Maximális kölcsönfelvétel az Egyesült Gnóm Bank jelenlegi szabályzata szerint, a Bilbidus művek helyzetének ismeretében: 0 arany.

Előző Epizód: A Wedding to Die For Edit